© 2017 Salobir Design by Elvedin Hasić

     

Tel: 03 428 55 80
Tel: 03 428 56 50            

 

Email: salobir@siol.net

Verjamemo, da naš pogled v prihodnost sega daleč naprej in daleč preko meja stare celine!

Slovenija, Levec 38 a, Petrovče

EKIPA Salobir

Norbert Salobir

- ustanovitelj in lastnik podjetja -

Brigita Salobir

- direktorica -

Darko Valek

- vodja proizvodnje -

ZGODOVINA

Začetki podjetja segajo v leto 1987, ko je gospod Norbert Salobir ustanovil podjetje SALOBIR, ki se je na začetku ukvarjalo s proizvodnjo brizganih dioptrijskih okvirjev. Za proizvodnjo očal ga je navdušil gospod Franjo Rožič starejši.

Podjetje je rastlo in s tem so se pokazale potrebe po optičnih storitvah. Tako se je dve leti kasneje, 1989 leta odprla prva optika v Žalcu. Že leta 1992 pa se je zgradil nov obrat za brizganje očal in optika, na lokaciji v Levcu, katera deluje še danes.

1996-ga leta smo opustili tehnologijo brizganja in prešli na proizvodnjo rezkanih očal in za ta namen kupili pet osni CNC obdelovalni stroj. Na začetku je bilo v podjetju zaposlenih 6 ljudi.

Z rastjo podjetja in nakupom še dveh CNC strojev pa se je povečalo tudi število zaposlenih, ki danes šteje okoli 35 ljudi.

S širitvijo proizvodnje pa so se v letih 1994,95 in 2003 odprle tudi nove optike in sicer v Kopru, Celju in Murski Soboti.

Podjetje je na začetku delovalo na prostorih bivše Jugoslavije, danes pa se lahko pohvalimo, da naša očala najdemo po celem svetu.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now